ZA VSE Z IZBRANIM ŽIVLJENSKIM SLOGOM, KI RADI POTUJEJO

DINERS CLUB STYLE

Radi uživate, potujete in imate izbran okus? Potem je kartica Diners Club STYLE ustvarjena za vas. Sledila bo vašemu življenjskemu slogu. Z njo boste hkrati uživali, veliko prihranili in izkoristili prednosti nagradnega programa Potovalne milje.

.
Kartica Diners Club Style Poslovna
LETNA
ČLANARINA
55 EUR
Ena kartica, dva limita

ENA KARTICA - DVA LOČENA LIMITA

Edina kartica, ki vam poleg mesečnega okvirja porabe za vsakodnevne nakupe omogoča tudi ločen limit za nakup na obroke.
Srečo množim, stroške na obroke delim

SREČO MNOŽIM,
STROŠKE NA OBROKE DELIM

Nakupujte na obroke na več kot 7600 prodajnih mestih po Sloveniji. Razdelite svoje nakupe na do 36 obrokov – doma in do 12 obrokov - po svetu in na spletu.
Več informacij
Popustov ni nikoli preveč

POPUSTOV NI NIKOLI PREVEČ

S svojo kartico Diners Club kartico uživate ekskluzivne popuste ves čas – tako na D-TOREK kot ostale dni v mesecu!
Več informacij

DVA KLIKA DO INFORMACIJ

On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo dva klika sta potrebna za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
Macbook mockup image
 • ŠE VEČ UGODNOSTI IN POPUSTOV

  Kartica Diners Club STYLE vam omogoča osebne ugodnosti pri izbranih partnerjih s področja mode, dizajna, nege in lepote ter kulinarike in sicer 365 dni v letu
  VEČ INFORMACIJ
 • NAGRADNI PROGRAM POTOVALNE MILJE

  V nagradnem programu Potovalne milje* z vsakim nakupom zbirate milje – z nakupi doma ali v tujini in tudi z nakupi na obroke (1 EUR = 1 milja). Potovalne milje lahko kadarkoli zamenjate za izbrano nagrado oz. za darilni kupon.
  VEČ INFORMACIJ
 • LETALIŠKI SALONI

  S kartico Diners Club do ugodnosti letaliških salonov.
  VEČ INFORMACIJ
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na skoraj 1.3 milijonov bankomatov (ATM) v več kot 140 državah.
  SEZNAM BANKOMATOV
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  VEČ INFORMACIJ
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • DINERS CLUB SLEDI MOJEMU RITMU

  Izberite enega od 3 obračunskih datumov, ki jih ponujamo, in plačilo računov Diners Club prilagodite svoji plači. Sprostite se. Mi se prilagodimo vam, ne vi nam.
  Več informacij
 • NARAVA VAM BO HVALEŽNA

  Račune Diners Cluba lahko prejemate prek mobilne aplikacije D-Mobile in On-line storitev Erste Carda. Poenostavili si boste življenje, obenem boste prispevali k ohranjanju gozdov.
  Več informacij
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktne obremenitve in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • Brez zamenjave banke

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
Kako postati član Diners Cluba?

KAKO POSTATI ČLAN DINERS CLUBA?

Preprosto. Izpolnite pristopnico in nam jo posredujte na naš naslov: Erste Card d. o. o., Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana.

Želim Diners