PREPROSTO NAJPRESTIŽNEJŠA

DINERS CLUB EXCLUSIVE

Poslujte s stilom. Zagotovite si posebno obravnavo na potovanjih, olajšajte poslovanje in uživajte v svetu luksuznih ugodnosti.

LETNA ČLANARINA: za informacijo pokličite VIP osebno asistenco na 01 5617 885 ali 01 5617 895

.
Kupujte zdaj, plačajte pozneje

ENA KARTICA - DVA LOČENA LIMITA

Edina kartica, ki vam poleg mesečnega okvirja porabe za vsakodnevne nakupe omogoča tudi ločen limit za nakup na obroke.
Srečo množim, stroške na obroke delim

SREČO MNOŽIM,
STROŠKE NA OBROKE DELIM

Nakupujte na obroke na več kot 7600 prodajnih mestih po Sloveniji. Razdelite svoje nakupe na do 36 obrokov – doma in do 12 obrokov - po svetu in na spletu.
Več informacij
Popustov ni nikoli preveč

POPUSTOV NI NIKOLI PREVEČ

S svojo kartico Diners Club kartico uživate ekskluzivne popuste ves čas – tako na D-TOREK kot ostale dni v mesecu!
Več informacij

DVA KLIKA DO INFORMACIJ

On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo dva klika sta potrebna za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
Macbook mockup image
 • VEDNO DOSEGLJIVI 

  Osebna asistenca Diners Club Exclusive je namenjena hitremu izpolnjevanju želja in svetovanju. Ekipa usposobljenih strokovnjakov, ki skrbi za vas 24/7, vam je dosegljiva na +386 (31) 444 222 ali e-naslovu: exclusive@erstecard.si.
 • ZAVAROVANJE JE POMEMBNO

  Kartica Diners Club Exclusive prinaša edinstven občutek varnosti s polico potovalnega zdravstvenega zavarovanja v tujini ter pod posebnimi pogoji turistično zavarovanje z asistenco v tujini za družinske člane.
 • POTOVALNE MILJE IN BREZPLAČNO PARKIRANJE

  Odločite se za nagradni program Potovalne milje*. Z vsakim nakupom doma ali v tujini, pridobivate točke (1 EUR = 1 milja). Potovalne milje lahko kadarkoli zamenjate za izbrano nagrado oz. darilni kupon. 
  VEČ INFORMACIJ
 • LETALIŠKI SALONI

  S kartico Diners Club do ugodnosti letaliških salonov.
  VEČ INFORMACIJ
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta - PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • ŠE VEČ UGODNOSTI IN POPUSTOV

  Kartica Diners Club Exclusive vam omogoča osebne ugodnosti na izbranih prodajnih mestih ter prepoznavnost črne kartice kot VIP ID v najboljših restavracijah in klubih. Je kartica vseh kartic, saj poleg le zanjo veljavnih ekskluzivnih privilegijev imetnikom ponuja tudi ugodnosti vseh drugih kartic Diners Cluba.
  VEČ INFORMACIJ
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • BREZPLAČNE KONFERENČNE SOBE

  Kartica Diners Club Exclusive vam omogoča določeno število brezplačnih najemov konferenčne sobe v hotelih Cubo in Radisson Blu Plaza Hotel ter v poslovnem centru A1.
 • KER NAM JE VAŠE ZDRAVJE POMEMBNO

  Samo kartica Diners Club Exclusive vam omogoča brezplačni preventivni zdravstveni pregled v Diagnostičnem centru Clarus.
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktne obremenitve in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na skoraj 1.3 milijonov bankomatov (ATM) v več kot 140 državah.
  Več informacij
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • Brez zamenjave banke

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.
Kako postati član Diners Cluba?

KAKO POSTATI ČLAN DINERS CLUBA?

Preprosto. Izpolnite pristopnico in nam jo posredujte na naš naslov: Erste Card d. o. o., Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana.

Želim Diners