PREPROSTO NAJPRESTIŽNEJŠA 

DINERS CLUB
EXCLUSIVE

Ključ do sveta luksuza in visokega statusa je majhna črna kartica. Z njo se boste ves čas počutili ekskluzivno.

Za več informacij pokličite osebno asistenco VIP na: 
01 5617 944 ali 01 5617 885 .
Diners Club Exclusive kartica
MESEČNA ČLANARINA
20 EUR
Plačilna kartica Diners Club Exclusive
VEDNO DOSEGLJIVI 
Osebna asistenca Diners Club Exclusive je namenjena hitremu izpolnjevanju želja in svetovanju. Ekipa usposobljenih strokovnjakov, ki skrbi za vas 24/7, vam je dosegljiva na 01 5617 944 ali 01 5617 885 ali e-naslovu: exclusive@erstecard.si.
 • NE LE PRESTIŽEN VIDEZ

  Diners Club Exclusive je več kot le plačilna kartica prestižnega videza – predstavlja tudi presežek na področju ugodnosti in razvajanja.
  Več informacij
 • ZA TANGO STA POTREBNA DVA

  Naročite dodatno kartico Diners Club Exclusive za osebo, ki vam je blizu – plačilo članarine pod posebnimi pogoji. Za naročilo dodatne kartice pokličite na 01 5617 944 ali 01 5617 885 ali pišite na e-naslov: exclusive@erstecard.si
 • POTUJ S STILOM

  Kartica Diners Club Exclusive vključuje neomejeno število brezplačnih obiskov v več kot 1300 letaliških salonih po svetu.
  VEČ INFORMACIJ
 • VAŠ PRIJATELJ ZA SPLETNE NAKUPE

  S kartico Diners Club se v le nekaj korakih povežete s preprostim in varnim načinom plačevanja prek spleta – PayPal. Tako ste le en klik oddaljeni od vsega, kar želite.
  Več informacij
 • BREZPLAČNE KONFERENČNE SOBE

  Kartica Diners Club Exclusive vam omogoča določeno število brezplačnih najemov konferenčnih sob v hotelih Cubo in Radisson Blu Plaza Hotel ter v poslovnem centru A1.
 • KER NAM JE VAŠE ZDRAVJE POMEMBNO

  Samo kartica Diners Club Exclusive vam omogoča brezplačni preventivni zdravstveni pregled v Diagnostičnem centru Clarus.
 • ŽIVLJENJE POENOSTAVIM, UPORABLJAM APLIKACIJO

  Mobilna aplikacija D-Mobile vam omogoča, da ves čas upravljate s svojo porabo in računi. Prenesite aplikacijo in si olajšajte življenje!
  Več informacij
 • NEKAJ KLIKOV DO INFORMACIJ

  On-line storitve Erste Carda vam omogočajo dostop do vseh informacij, povezanih z vašo kartico. Samo nekaj klikov je potrebnih za pregled vaših računov, porabe in prostega limita.
  Več informacij
 • BREZ SKRBI GLEDE RAČUNOV

  Ne razmišljajte o računih. Aktivirajte direktno obremenitev in si zagotovite brezskrbno poslovanje s svojo kartico Diners Club, saj bo mesečni račun poravnala kar vaša banka.
  Obrazec
 • DVIG GOTOVINE POVSOD PO SVETU

  Doma je dvig možen na bankomatih z oznako Diners Club International ter poštnih enotah, po vsem svetu pa na več kot 1.2M bankomatov (ATM) več kot 130 državah in ozemljih.
  SEZNAM BANKOMATOV
 • D-BOT - OSEBNI ASISTENT 24/7

  Želite prejemati informacije o nakupih v realnem času? Aktivirajte D-BOT Diners Club Slovenija in uživajte pri uporabljanju osebnega pomočnika 24/7.
  Več informacij
 • BREZ ZAMENJAVE BANKE

  Za pridobitev kartice vam ni treba zamenjati sedanje banke.

UŽIVAM.
ŽIVIM.
PRIPADAM.

Diners Club – nakupovanje še nikoli ni bilo tako preprosto.
ŽELIM DINERS
Uživam, živim, pripadam.